top of page

Om oss

Karjolen Buskerud Storsenter er en møbel- og interiørbutikk. Du finner oss i første etasje på Buskerud Storsenter i Krokstadelva. 

IMG_2032.jpeg

Vår historie

IMG_2916 2.jpeg

Karjolen ble startet i Hokksund i 1990 av Jorunn Sandnes og Bente Skott-Myhre. Vi ønsket å etablere en butikk med litt spesielle ting til hjemmet, og å skille oss ut fra det gryende antall kjedebutikker som ble etablert.

 

I mai 1991 flyttet vi til Krokstadelva og Spareland som senteret het den gang. Noen husker kanskje at vi en periode het Spareland Trill Inn, på grunn av at alle butikkene måtte hete Spareland, og Spareland Karjolen syntes vi ble et tungvint navn.

 

Da senteret i 2005 tok navnet Buskerud Storsenter, føltes det naturlig å ta tilbake vårt opprinnelige navn Karjolen. Senteret har gjennom årene gjennomgått store endringer, og i forbindelse med den omfattende ombyggingen i 2017 bygget vi også om butikken vår. Karjolen har gjennom de 30 årene som er gått blitt en anerkjent og etablert aktør i markedet. 

 

Siden høsten 2020 har Bente drevet Karjolen Buskerud Storsenter som eneeier. Bente er lidenskapelig opptatt av å finne vakre og unike pyntegjenstander til hjemmet. I tillegg har vi 4 superflinke ansatte, som alle brenner for interiør og drives av å skape den beste handleopplevelsen for våre kunder. Vi ønsker alle gamle og nye kunder varmt velkommen til vår butikk på Buskerud Storsenter. 

Bente Skott-Myhre

Daglig leder

Våre ansatte

IMG_2763.jpeg

Christina

IMG_2817.jpeg

Mina

IMG_2829.jpeg

Tone

IMG_3008.jpeg

Tarand Marie

bottom of page